Verzekering

Dat gedoe met de verzekeringsmaatschappij wilt u helemaal niet. Dat hoeft ook niet, want dat papierwerk en afwikkeling regelen wij voor u. Ook als het een leasemaatschappij betreft.

Roseboom autoschade herstel is Focwa lid, om precies te zijn, een Focwa Eurogarant-bedrijf. De uit te voeren werkzaamheden vinden dan ook plaats onder de voorwaarden van het Eurogarantfonds. U krijgt dus altijd volledige garantie.

  • Focwa Eurogarant-bedrijf, dus altijd volledige garantie
  • Papierwerk en schade-afwikkeling voor u geregeld
  • Vervangend vervoer

Ook belangrijk:

Het kan voorkomen dat u een deel eigen risico moet betalen, dat hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. Als u hier meer over wilt weten adviseren wij u contact op te nemen met uw verzekeraar of assurantie-tussenpersoon.

Onze schade-specialist inventariseert de omvang van de schade en stuurt deze digitaal naar de betreffende verzekeringsmaatschappij, met gedetailleerde foto’s.
Een exacte registratie wordt ingevoerd in het Audatex schadesysteem van de gezamenlijke verzekeraars. Hierin worden alle gegevens van uw voertuig vastgelegd, zo ook de onderdelen die beschadigd zijn en de uit te voeren werkzaamheden. Het Audatex schadesysteem verwerkt de gegevens en vervolgens wordt de omvang van de schade exact inzichtelijk gemaakt.
Veelal krijgen wij op basis van de verstrekte informatie al goedkeuring om met de werkzaamheden te starten, maar het kan voorkomen dat de maatschappij eerst een schade-expert wil sturen.

Indien u het wenst regelen we tevens de financiële afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. Om dit over te dragen dient een zogenaamde akte van cessie te worden ondertekend.

In de meeste polissen is ook vervangend vervoer in de dekking opgenomen, zodat u mobiel blijft tot uw auto er weer spic en span bijstaat.