Autospuiterij-informatiepagina

Gegarandeerd de juiste kleur

Autospuiterij Roseboom garandeert dat uw auto de juiste krijgt. Om dit te kunnen realiseren is regelmatig contact met lakfabrikanten en automobielproducenten van belang. Deze houdoen ons op de hoogte van de laatste technische ontwikkeleingen en processen binnen de autospuiterij.

Om de juiste kleur voor de autospuiterij te bepalen wordt er gebruik gemaakt van onze spectrummeter. Deze zorgt er voor dat exact de juiste kleur kan worden vastgesteld. De spuiter maakt deze kleur verf met behulp van de Glasunit Colorchecker. Dit is een verfmix-systeem om de exacte kleur samen te stellen.

High-tech autospuiterij

In de autospuiterij wordt vervolgens de milieuvriendelijke high-solid en water gedragen lak in lagen aangebracht. De temperatuur in de spuitcabine traploos en langzaam omhoog gebracht om de lak uit te harden. De autospuiterij is voorzien van een professionele afzuiginstallatie. Deze draait continu zodat de omgeving stofvrij blijft en er natuurlijk geen stofdeeltjes in uw nieuwe lak komen. Een zuivere luchtkwaliteit op alle werkplekken is van groot belang.

Gegarandeerd de juiste kleur bij Autospuiterij Roseboom.