Uitdeuken zonder lakschade Veenendaal

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!
Een deukje, door hagel of parkeerschade, iedereen maakt het weleens mee. Nooit fijn maar gelukkig is er uitdeuken zonder lakschade. Dit is de voordeligste en meest effectieve manier om wat kleinere deukjes in uw auto weg te werken. Bij uitdeuken zonder lakschade wordt de deuk er met speciaal gereedschap uitgeduwd, masseren in vaktaal. Eerst worden met strijklicht de deuken opgespoord waarna er wordt uitgedeukt.
Z

Vakkundig herstel

Z

Direct declareren

Uw auto uitdeuken zonder lakschade

Bijna de helft van de Nederlanders heeft weleens schade gehad door een paaltje dat in de weg stond. Omdat veel mensen ervan uitgaan dat het herstellen van deze schade veel geld kost blijven ze ermee doorrijden. Dit is echter helemaal niet nodig want met uitdeuken zonder lakschade vallen de kosten echt wel mee.

De voordelen van uitdeuken zonder lakschade

  • Tot 75% goedkoper dan uitdeuken en spuiten
  • Klaar terwijl u wacht
  • U behoudt uw originele lak

Uitdeuken zonder lakschade Veenendaal

Uitdeuken zonder lakschade kan nu in Veenendaal! Autoschade Roseboom zit in de omgeving van Veenendaal en is dé specialist in alle soorten autoschade. Bij Autoschade Roseboom krijgt u niet alleen schadeherstel maar ook: 4 jaar FOCWA garantie, hulp bij het regelen van de schade, vervangend vervoer, declaratie bij de verzekeraar, het modernste equipment en bent u super snel weer op weg. Genoeg redenen om voor autoschade Roseboom te kiezen dus.

Contactformulier