Roseboom, dé specialist in kleine deukjes uitdeuken zonder lakschade in Voorthuizen

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!
Iedereen maakt het wel eens mee, een klein momentje onoplettendheid of gewoon pech kan zorgen voor een deukje in uw auto. Natuurlijk is dit nooit fijn. Gelukkig kunt u bij Autoschadebedrijf Roseboom terecht voor kleine deukjes uitdeuken zonder lakschade. Met speciaal modern gereedschap kunnen wij uw kleine deukjes uitdeuken zonder dat het nodig is om de auto opnieuw te spuiten. Eerst worden de deukjes met strijklicht opgespoord. Wanneer alle deukjes gevonden zijn worden deze uitgeduwd, masseren heet dat in vaktaal. Hierna is uw auto klaar om weer de weg op te gaan! Kleine deukjes uitdeuken zonder lakschade is makkelijk en snel geregeld bij Autoschade Roseboom.
Z

Vakkundige spuiterij

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

De voordelen van spuiterij Roseboom

Z

Snelle service

Z

FOCWA Eurogarant

Z

High-tech apparatuur

Z

Vervangend vervoer mogelijk

Uw kleine deukjes uitdeuken zonder lakschade

Veel mensen gaan ervan uit dat uitdeuken een schade veel geld kost en blijven daarom doorrijden met deze schade. Het is echter van groot belang om schadeherstel direct te laten doen door een vakkundige garage. Een klein deukje in de auto kan er al snel voor zorgen dat de auto gaat roesten en dan lopen de kosten onnodig verder op. Kleine deukjes uitdeuken zonder lakschade is daarnaast helemaal niet duur. Laat dus uw kleine deukjes uitdeuken zonder lakschade bij Autoschade Roseboom, uw specialist in autoschade.

De voordelen van kleine deukjes uitdeuken

  • Tot 75% goedkoper dan uitdeuken en spuiten
  • De auto behoudt de originele lak
  • Minder kans op roestvorming
  • Klaar terwijl u wacht!

Kleine deukjes uitdeuken in Voorthuizen!

​Voor kleine deukjes uitdeuken in Voorthuizen en andere autoschade kunt u altijd terecht bij Autoschade Roseboom. Wij zitten in de omgeving van Voorthuizen en zorgen er voor dat u dezelfde dag nog verder kunt. Daarnaast krijgt u bij Autoschade Roseboom hulp bij het regelen van de schade, 4 jaar FOCWA garantie, vervangend vervoer (indien nodig), en directe declaratie bij de verzekeraar. Dankzij de modernste equipment van Autoschade Roseboom bent u snel weer op weg.

Lees hier meer over onze vakgebieden.

Contactformulier