Goedkope spuiterij Ede - Snel en vakkundig herstel

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!

Op zoek naar een goedkope spuiterij in Ede?
Heeft u onlangs schade opgelopen en wilt u uw auto naar de spuiterij brengen? Gelukkig kwam u terecht bij Autoschade Roseboom, dé professionele spuiterij in de omgeving van Ede. Met alle merken en soorten auto’s kunt u bij spuiterij Roseboom terecht.
Wij zijn een FOCWA-schadeherstelbedrijf. Dit houdt voor u in dat wij direct de autoschade bij uw verzekeraar declareren, uw auto herstellen met high-tech equipment en voor vervangend vervoer zorgen.

Breng uw auto naar spuiterij Roseboom en u kunt snel uw weg weer vervolgen.

Z

Vakkundige spuiterij

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

De voordelen van spuiterij Roseboom

Z

Snelle service

Z

FOCWA Eurogarant

Z

High-tech apparatuur

Z

Vervangend vervoer mogelijk

Spuiterij met high-tech apparatuur

Voor een goed resultaat in de spuiterij zijn meerdere zaken van belang. De eerste is het gebruik van een spectrummeter. Na het vaststellen van de exacte kleur wordt met behulp van onze Glasunit Colorchecker precies die kleur samengesteld in een milieuvriendelijke water gedragen en high-solid lak. U hoeft dus niet bang te zijn wanneer u onze spuiterij heeft bezocht dat u verschillende kleuren tegenkomt op uw auto.

Nadat de auto de spuiterij in Ede heeft bezocht is het tijd voor het drogingsproces. Hierbij is het van belang dat de temperatuur van de auto langzaam omhoog wordt gebracht. Wanneer dit niet langzaam genoeg wordt gedaan kunnen er scheuren in de lak ontstaan. De lak van uw auto moet langzaam uitharden.

Tijdens het drogingsproces (en ook in de spuiterij) is het van belang dat er een goede afzuiginstallatie is. Het zou toch zonde zijn als er in uw net nieuwe lak allemaal stofdeeltjes zitten? Door deze afzuiginstallatie continu zijn werk te laten doen wordt de spuiterij en de omgeving stofvrij gehouden.

Spuiterij naar fabrieksspecificaties

Om alleen het allerbeste resultaat in onze spuiterij te garanderen staan wij direct in contact met de lakfabrikanten. Zo worden wij goed op de hoogte gehouden van nieuwe technische ontwikkelingen en processen. Na een bezoek aan spuiterij Roseboom weet u zeker dat u uw auto in de originele kleur terug krijgt.

Maak direct een afspraak

Heeft u schade opgelopen aan uw auto en bent u op zoek naar een spuiterij in Ede? Zoek dan niet langer verder. Vul hieronder het contactformulier in en maak direct een afspraak! Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons op nemen.

Bekijk ook onze andere services.
Bij Roseboom kunt u voor meer diensten terecht dan alleen de spuiterij.
Wij zijn ook gespecialiseerd in:
Uitdeuken zonder spuiten
Kleine deukjes uitdeuken
Lakschade herstellen

Contactformulier