Autospuiterij Lunteren - De specialist: Roseboom BV

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!

Roseboom is de autospuiterij in de buurt van Lunteren

Bent u op zoek naar een autospuiterij in Lunteren? Dan bent u bij Autospuiterij Roseboom aan het juiste adres! Roseboom is dé specialist in het laten spuiten van uw auto en auto-onderdelen. Bij Autospuiterij Roseboom kunt u terecht voor alle merken en typen én gegarandeerd door FOCWA Eurogarant.

Onze ervaren medewerkers in de autospuiterij zorgen voor een resultaat waar u versteld van zult staan. U zocht op autospuiterij in Lunteren, gelukkig zitten we in de buurt van Lunteren zodat u niet ver hoeft te gaan!

Z

Vakkundig herstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct uw schade declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

Op zoek naar een autospuiterij? Vul ons formulier in dan nemen wij contact met u op!

Z

High-tech apparatuur

Z

Professionele medewerkers

Z

FOCWA Eurogarant

High-tech apparatuur in onze autospuiterij

De spuitcabine in onze autospuiterij is voorzien van een professionele afzuiginstallatie. Deze draait continu om de omgeving stofvrij te houden. U zult dus geen stofdeeltjes in uw nieuwe lak aantreffen na een bezoek aan onze spuiterij.

Om de juiste kleur vast te stellen wordt er gebruik gemaakt van onze spectrummeter. Onze spuiter kan vervolgens met behulp van de Glasunit Colorchecker, een verfmix-systeem, de exacte kleur samen stellen. Deze milieuvriendelijke high-solid en water gedragen lak word in lagen op uw auto aangebracht.

Na het spuiten van uw auto is het tijd voor het droogproces. De temperatuur in de spuitcabine wordt langzaam omhoog gebracht zodat de lak goed kan uitharden. Dit is een proces wat nauwgezet moet worden ingesteld.

Contact met fabrikanten

Om het beste resultaat te garanderen staan wij regelmatig in contact met lakfabrikanten en automobielproducenten. Hierdoor worden wij continu voorgelicht over de laatste technische ontwikkelingen en processen. Wij zijn altijd in staat om uw auto in originele kleur te spuiten.

Contact opnemen met Autospuiterij Roseboom

Voor een professionele autospuiterij hoeft u niet verder te zoeken. Autospuiterij Roseboom is u snel en vakkundig van dienst. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Contactformulier