Autoschadebedrijf in Bennekom

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!

Roseboom is uw autoschadebedrijf in de buurt van Bennekom

Bent u opzoek naar en autoschadebedrijf in de omgeving van Bennekom? Stop dan met zoeken, want bij Autoschadebedrijf Roseboom bent u aan het juiste adres. Wij lopen al jaren mee als het gaat om het repareren van autos. Van kleine krasjes tot grote deuken: Autoschade Roseboom repareert het!

Z

Vakkundig herstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct uw schade declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

Autoschadebedrijf Roseboom:

Z

Professionele apparatuur

Z

Ervaren medewerkers

Z

Focwa garantie

Autoschadebedrijf in Bennekom of omgeving?

Zoekt u een autoschadebedrijf in Bennekom of omgeving? Dan is Autoschade Roseboom het bedrijf waar u moet zijn. Het bedrijf is gevestigd in Wekerom en daarom makkelijk te bereiken vanuit Bennekom. En het is de moeite om uw auto te laten repareren bij Roseboom. Wij werken snel, efficiënt en professioneel. Ons team is ervaren met allerlei soorten schades, dus ook met uw schade komt het dik in orde! Roseboom staat voor een uitgebreide garantie, snelle schadeafwikkeling en als het nodig is een representatieve leenauto.

Autoschadebedrijf in Bennekom? Ook het papierwerk regelen wij voor u

Het is altijd vervelend als uw auto gerepareerd moet worden. Maar wat zeker net zo vervelend is: Al dat gedoe met het papierwerk en verzekering. Een extra van ons autoschadebedrijf is dat wij het papierwerk voor u verzorgen. Als onze autoschadespecialisten de schade hebben geïnventariseerd wordt door ons de verzekeringsmaatschappij bericht.

Roseboom BV, autoschadebedrijf aangesloten bij Focwa

Roseboom is een volledig Focwa gecertificeerd bedrijf. Zo wordt gegarandeerd dat het auto repareren in Bennekom gebeurt door professionals. Autoschadebedrijven die zijn aangesloten voldoen aan strenge eisen zodat uw autoschade vakkundig wordt hersteld. Elke week worden door Focwa Eurogarant autoschadebedrijven een dikke 14.000 autos hersteld. Alle merken. Elk type. Van die enorme ervaring profiteert u. En u krijgt bij Focwa schadeherstellers ook nog eens 4 jaar garantie op uw schadeherstel.

U was op zoek naar een autoschadebedrijf in Bennekom. Dan heeft u gevonden wat u zocht. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het volgende nummer: (0318) 461 822.

Wij zorgen er voor dat u weer snel onderweg bent!

Contactformulier