Autoschade Otterlo - U wordt professioneel geholpen!

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!
Autoschade is heel vervelend en komt nooit gelegen. Bij Roseboom autoschade herstel Otterlo zorgen we dat uw autoschade snel en vakkundig wordt hersteld.

We declareren de autoschade direct bij uw verzekeraar, zorgen voor vervangend vervoer en maken gebruik van het modernste equipment. Hierdoor kunt u zorgeloos en snel weer op weg.

Z

Vakkundig herstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct uw schade declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO
Z

Professionele apparatuur

Z

Ervaren medewerkers

Z

Focwa garantie

Autoschade herstel Otterlo, alle merken

Autoschade herstellen we aan alle merken en typen auto’s. Voor vrijwel iedere vorm van autoschade kunt u bij ons terecht en uiteraard beschikken we over alle hoogwaardige gereedschappen die nodig zijn voor bijvoorbeeld het uitdeuken of richten van uw auto.

Auto laten spuiten Otterlo

Autoschade Roseboom beschikt over een moderne spuitcabine. We maken gebruik van een slim verfmixsysteem om de exacte kleur samen te stellen. We hebben regelmatig contact met lakfabrikanten om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en processen op het gebied van autoschade herstel en het spuiten van auto’s.

Autoschade herstel Otterlo, het hersteltraject

Wanneer u bij ons langs komt met autoschade begeleiden we u in het hele traject. We zorgen voor de taxatie, zorgen voor de afhandeling met de verzekeraar, herstellen uw autoschade en houden u op de hoogte van de voortgang.

Autoschade herstel in Otterlo

Autoschade Roseboom is het autoschade herstel bedrijf voor Otterlo en omgeving. We zitten in Wekerom en zijn dus vanuit Otterlo goed te bereiken. Neem voor een prijsindiciatie of voor meer informatie gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons op 0318 – 461 822.

Contactformulier