Auto spuiten Otterlo

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!
U zocht op auto spuiten Otterlo en kwam terecht bij Roseboom autoschade. Wij zijn experts op het gebied van autoschade en het laten spuiten van uw auto. En wij zitten in de buurt van Otterlo! Lakschade is vervelend, toch krijgt vrijwel iedereen er weleens mee te maken. Afhankelijk van de situatie wordt het spuiten van uw auto door uw verzekeraar vergoed. Ook uw auto laten spuiten in Otterlo? Lees hier waarom u dit het beste bij Roseboom Autoschade kunt laten doen.

Uw auto laten spuiten in de buurt van Otterlo

Roseboom is dé specialist in het spuiten van auto’s in Otterlo. Roseboom zit zelf in Wekerom maar gelukkig is dit ook vanuit Otterlo goed te bereiken. Wij maken bij het spuiten van auto’s gebruik van Professionele apparatuur en hebben ervaren medewerkers in dienst. Verder zijn wij aangesloten bij Focwa schadeherstel. Hiermee wordt gegarandeerd dat wij kwaliteit leveren op het gebied van autoschade.

Z

Vakkundig herstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct uw schade declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

Waarom Roseboom Autoschade en Autospuiterij?

Z

Professionele apparatuur

Z

Ervaren medewerkers

Z

Aangesloten bij Focwa

Z

Vervangend vervoer mogelijk

Z

Snel weer op weg

Z

Hulp bij afhandeling met de verzekeraar

Z

Altijd exact de juist kleur

High-tech apparatuur voor het laten spuiten van uw auto

Roseboom autoschade en autospuiterij heeft in de buurt van Otterlo een moderne spuitcabine met afzuiginstallatie die de omgeving constant stofvrij houdt. De Glasunit Colorchecker zorgt ervoor dat exact de juiste kleur wordt aangemaakt. Het proces van laten drogen gebeurt traploos nauwkeurig. Doordat wij regelmatig in contact staan met lakfabrikanten en door autoproducenten worden voorgelicht over de nieuwste technische ontwikkelingen zijn wij altijd in staat om op de juiste manier en in de originele kleur te spuiten. Wilt u uw auto laten spuiten in de buurt van Otterlo? Dan bent u bij Roseboom, autoschade en autospuiterij aan het goede adres! Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan, vul onderstaand formulier in en wij nemen op korte termijn contact met u op!

Contactformulier