Auto repareren Kootwijkerbroek

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!

Roseboom is uw specialist in auto repareren in de buurt van Kootwijkerbroek

Heeft u onlangs of wat langer geleden schade opgelopen? Wilt u het weer netjes wegwerken? Zoek dan niet verder want wij zijn het bedrijf waar u op zoek naar bent. Uw auto repareren is onze passie en ook wij willen dat iedere auto er netjes uit ziet op de weg. Autoschade Roseboom zit in Wekerom en is goed te bereiken vanuit Kootwijkerbroek. Welkom op onze website.

Z

Vakkundig schadeherstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

Daarom kiest men voor Roseboom

Professionele apparatuur

Ervaren medewerkers

FOCWA garantie

Uw auto repareren in Kootwijkerbroek of omgeving?

Bij Roseboom Autoschade werken wij efficiënt, professioneel en snel. Omdat wij al een aantal jaartjes meegaan in de schade industrie hebben wij de nodige ervaring met het repareren van uw auto. Als u voor Autoschade Roseboom kiest dan kiest u voor service op maat: Wij hebben een uitgebreide garantie, snelle schadeafwikkeling en als u wenst dan verzorgen wij ook een representatieve leenauto!

Uw auto repareren in Kootwijkerbroek? Ook het papierwerk regelen wij voor u

Mocht het nodig zijn dat wij uw auto moeten repareren is dat natuurlijk vervelend. Wat zeker net zo vervelend is, zijn de verzekering en het papier werk. Een bijkomend voordeel bij Autoschade Roseboom is dat wij het papier werk verzorgen. Nadat onze autoschadespecialisten de schade hebben geïnventariseerd wordt deze door ons digitaal naar de verzekeringsmaatschappij gestuurd. Zo blijft er voor u tijd over voor nuttige dingen

Roseboom BV, voor auto repareren aangesloten bij Focwa

Roseboom is een volledig Focwa gecertificeerd bedrijf. Zo wordt gegarandeerd dat het auto repareren in Kootwijkerbroek gebeurt door professionals. Schadeherstellers die zijn aangesloten voldoen aan strenge eisen zodat uw autoschade vakkundig wordt hersteld. Elke week worden door Focwa Eurogarant bedrijven een dikke 14.000 autos hersteld. Alle merken. Elk type. Van die enorme ervaring profiteert u. En u krijgt bij Focwa schadeherstellers ook nog eens 4 jaar garantie op uw schadeherstel.

U was op zoek naar auto repareren in Kootwijkerbroek. Dan heeft u gevonden wat u zocht. U kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar het volgende nummer: (0318) 461 822.

Wij zorgen er voor dat u weer snel onderweg bent!

Contactformulier