Auto reparatie Veenendaal

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!

Roseboom, uw specialist in auto reparatie Veenendaal

Wij van Autoschade Roseboom weten als geen ander dat schade in een klein hoekje zit. Heeft u onlangs schade opgelopen en bent u op zoek naar auto reparatie Veenendaal? Zoek dan niet langer verder! Autoschade Roseboom is namelijk dé specialist op het gebied van auto reparatie in de omgeving van Gelderland.

Autoschade Roseboom is gevestigd Wekerom, goed te bereiken vanuit Veenendaal.

Z

Vakkundig schadeherstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

Daarom Autoschade Roseboom voor uw auto reparatie Veenendaal

Professionele high-tech apparatuur

Ervaren medewerkers

4 jaar FOCWA garantie

Alles makkelijk geregeld, ook de verzekeringszaken

Auto reparatie in de buurt van Veenendaal

Wanneer u schade heeft opgelopen wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer de weg op. Bij Autoschade Roseboom wordt er snel, professioneel en efficiënt gewerkt. Met onze ervaren medewerkers zorgen wij ervoor dat auto reparatie helemaal geen vervelend iets meer hoeft te zijn. Snelle schade afhandeling, service op maat, uitgebreide garantie en een representatieve leenauto. Dat kunt u verwachten van Autoschade Roseboom.

Auto reparatie zonder papierwerk

Schade rijden op zich is al vervelend genoeg. Daarom neemt Autoschade Roseboom u ook het vervelende papierwerk uit handen. Eerst wordt de schade geïnventariseerd door onze schade experts. Er wordt een digitaal dossier van de schade doorgestuurd naar de verzekeringsmaatschappij. Dit wordt gedaan met het schadecalculatiesysteem Audatex, zo weet u zeker dat de schade betrouwbaar tot stand gekomen is. Autoschade Roseboom neemt u het werk uit handen.

4 jaar FOCWA garantie op uw auto reparatie!

Wij garanderen professionele auto reparaties door ervaren medewerkers. Niet voor niets is Autoschade Roseboom een FOCWA gecertificeerd bedrijf! Dit houdt in dat wij voldoen aan strenge eisen om de kwaliteit en vakkundigheid van schadeherstel te garanderen. En daar zijn wij best trots op.

U zocht naar auto reparatie Veenendaal en bent uitgekomen bij Autoschade Roseboom, de schade-expert van Gelderland. Wilt u nadere informatie of direct uw auto aanmelden voor auto reparatie? Ontvang persoonlijk advies door onderstaand contactformulier in te vullen!
Natuurlijk kunt u ons ook bellen op het volgende telefoonnummer: (0318) 461 822.

Lees meer over: Wat te doen bij schade, verzekering

Contactformulier