Uw auto overspuiten in Harskamp ? Autoschade Roseboom is uw specialist

Direct een afspraak maken?

Stuur een vraag of bericht

Direct declareren!

Bij Roseboom Autoschade declareren wij direct bij uw verzekeraar. Zo kunt u zorgeloos en snel weer op pad!

Direct contact

Voor een snel én vakkundig herstel van uw schade, kunt u direct een afspraak maken. Wij helpen u verder!
Wilt u uw auto overspuiten in Harskamp? Zoek dan niet langer verder. Autoschade Roseboom is een expert op het gebied van auto overspuiten. Wij zitten in Wekerom, in de buurt van Harskamp!

Lakschade kan op verschillende manieren worden opgelopen. Helaas krijgt vrijwel iedereen een keer hiermee te maken. Bij Autoschade Roseboom kunt u uw auto overspuiten voor een goede prijs. Afhankelijk van de situatie wordt het soms vergoed door uw verzekeraar!

Z

Vakkundig schadeherstel

We herstellen uw schade vakkundig en secuur.
Z

Direct declareren

U kunt direct declareren bij o.a. Ohra, Interpolis, AllSecur, Achmea & ABN-AMRO

Auto overspuiten door Roseboom: Onze garanties

Altijd exact de juiste kleur door onze high-tech apparatuur

Professionele ervaren medewerkers

FOCWA Eurogarant

Papierwerk en schadeafwikkeling voor u geregeld

Vervangend vervoer mogelijk

Snel weer op weg!

High-tech apparatuur voor auto overspuiten

Om professioneel resultaat te leveren maken wij gebruik van high-tech apparatuur wanneer wij uw auto overspuiten. Met behulp van een speciale afzuiginstallatie, die continu draait, wordt de spuitcabine stofvrij gehouden. U zult geen stofdeeltjes terug vinden in de nieuwe lak!

De kleur van de auto wordt opgemeten met een spectrummeter. Zo kunnen wij garanderen dat we exact dezelfde kleur namaken. Met behulp van de GlasUnit Colorchecker wordt de verf voor de lak gemixt. Na het aanbrengen in verschillende lagen moet de auto traploos drogen. Hierna is uw auto weer klaar voor gebruik en kunt u er pronkend mee door de straten rijden!

Roseboom staat regelmatig in contact met lakfabrikanten en autoproducten. Zodoende kunnen wij nauwkeurig de laatste ontwikkelingen toepassen en zorgen dat uw auto altijd op de juiste manier kan worden overgespoten!

Laat uw auto overspuiten door de specialist!

Heeft u lakschade? Laat dan uw auto overspuiten door Roseboom, specialist in autoschade & lakschade! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Contactformulier